Har en couchsurfare hemma

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag men vi har en couchsurfare hemma. Den här killen är hemlös och cyklar genom Sverige på jakt efter jobb som finsnickare, hoppas verkligen han hittar något nu, han ska på olika intervjuver och har han tur får han ett av jobben så han kan börja rota sig. Det roliga är att han har rest mycket i sitt liv. Han är ursprungligen ifrån Tyskland men har besökt både Hawaii, Canada, Papua Nya Guinea och Australien. Lite spännande människa.

Scarlet Pimpernel / Röda nejlikan

En klassiker ALLA bör ha sett är Röda nejlikan ifrån 1934 med Leslie Howard och Merle Oberon som huvudaktörer. Rolig, spännande, och dramatisk, allt i ett.



Här kan ni beställa filmen: http://cdon.se/film/den_r%c3%b6da_nejlikan_(1934)-7860470

Bond- Viva!

En bra grupp som nu inte alls är känd längre men som jag fortfarande gillar är "Bond". De är/var 4 tjejer som var riktigt skickliga på att spela el-instrument, och göra om gamla klassiker med lite pop så de blev mer "lättsmälta" för den breda publiken. Frågan jag ställer mig är: Skulle de sålt lika bra om de inte hade varit unga, oftast lättklädda damer? Det sorgliga och enkla svaret är nog nej. Varför är vi så ytliga när det gäller vår konsumtion?


En länk till en annan blogg.

Testa och läs lite här, vi länkar till varandra!
http://blogg.passagen.se/ungmamma89

RSS 2.0