Läs mellan raderna...


 


Nu är det dags att skärpa sig.

Okej. Hösten är här, innan man vet ordet av så är vintern här också, så nu är det dags att skärpa sig rejält. Jag har inte varit på gymmet på ett tag, men mat är något man ju äter dagligen och kan ta itu med.

Jag ska härmed avstå ifrån:
Läsk (det lär bli lite svårt pga. dålig vana)
Sprit (det blir lättare då jag inte dricker så mycket i vanliga fall heller)
Friterat (svårt kanske om man äter ute, det är ju vanligt)
Vitt bröt (också svårt pga. dålig vana)
Fet mjölk och yoghurt (allt över 2%, är småsvårt med yoghurten, då de flesta goda smaker bara finns i 3%)

Hoppas verkligen det går bra. Det är inte mycket att avstå ifrån men det är sådant som bara igentligen är skit för kroppen. Det finns magrare mejeriprodukter ju, och resten är ju bara skräp.

Något som är bra för plånboken är att jag ska försöka göra mer matlådor att ta med till jobbet. Ska faktiskt efter frukost nu ta och laga några direkt.

Skönheten och odjuret

Var och tittade runt lite på nätet och såg då att andra DVD:n med Skönheten och odjuret släpps om ca en månad, i ett snyggt fodral.
Tänkte bara tipsa alla er som minns denna härliga serie att köpa den på CDON, och alla ni som inte sett serien och undrar vad jag talar om är det den bästa romantiska serie som någonsin gått på tv. Den är lika bra idag som för 1987. Se här ett smakprov:



Första delen av serien finns att köpa här: http://cdon.se/film/sk%c3%b6nheten_och_odjuret_-_vol._1_(3_disc)-4202992

Och andra delen finns att boka här: http://cdon.se/film/sk%c3%b6nheten_och_odjuret_-_vol._2_(3_disc)-7261741


Jag har sagt det förr, men jag säger det igen: Missa inte denna UNDERBARA serie!!!

Lyxfällan

Att leva över sina tillgångar verkar vara något som blir mer och mer socialt accepterat idag. Hur hamnade vi här? Sedan när blev hur saker verkar viktigare än hur saker verkligen är? Någon som vet???

Nu är det dags igen.

Efter att min fot varit skadad, men nu blivit bättre igen är det dags att ta itu med träningen så smått igen. Vill inte panikstarta då kroppen kanske inte klarar av det, utan ta en mjukstart och sedan utöka efter det.

En sak jag saknar är dock min mp3 spelare! Jag råkade tappa den när jag var uppe i Stockholm. Det var en underbar maskin, en Creative Zen Stone med inbyggd högtalare. Jag älskade hur liten och kompakt den var, gick lätt att ha i fickan eller bh'n när man jobbade, men nu verkar inte den säljas mer utan bara större varianter. Försöker desperat hitta en till med inbyggd högtalare, men alla jag lyssnat på har varit större men haft sämre högtalare än min lilla "Stone". Lite trist, det är ju så mycket roligare både att jobba och gymma med lite bra musik!
Ingen som har tips på en bra mp3 spelare? Eller som har en Creative Zen Stone 4Gb med högtalare som är bättre begagnad till salu?


Gå och rösta i kyrkovalet idag!

Alla över 16 år som är medlemmar i Svenska kyrkan får rösta och trots det är det bara 10-15% av de som FÅR rösta som faktiskt gör det. Alla ungdomar säger att de vill vara med att bestämma, men här då de får det verkar de strunta i det. I vår kyrka får man rösta från 8 på morgonen till 20 på kvällen, så när du läser det här hoppas jag du fortfarande har tid att rösta, hellre att du röstar blankt än att du inte röstar alls.

Att man inte röstar alls är något som Sverigedemokraterna utnyttjar och det innebär att även om de får få röster så räcker det kanske för att de ska få statligt stöd i riksdagsvalet nästa år.

Så GÅ OCH RÖSTA NU!!! Använd demokratin!

Hur underbara är inte Backstreet boys att träffa?

Ord kan inte beskriva hur härliga killarna är att träffa så jag låter mina bilder göra snacket åt mig. Själv svävar jag på moln just nu. Åhh... vad jag längtar till konserten den 4 December i Hovet i stockholm!

AJ ute på en rökpaus.



AJ signerar till alla fans glädje.


Brian är också glad.
Hur vacker är han inte?
Va? Sa Saphire att jag var vacker!??

Nick ser koncentrerad ut.


Howie var upptagen med jobb hela dagen och kom bara ut på kvällen så jag fick tyvärr bara dåliga kort på honom, men här är han ändå.


Stockholm here I come!

Så ska jag bara jobba en dag till, bad att få gå ifrån lite tidigare så att jag hinner sova lite inför morgondagen då jag tänkte åka iväg riktigt riktigt tidigt. Ska träffa lite andra fans i Stockholm och det blir nog kul som alltid. Alltid roligt att träffa människor man känner igen lite. Vi brukar ju bara träffas på konserterna annars.

Kram kram och önska mig en bra resa! Keep the Backstreet Pride Alive!

Backstreet boys kommer till Stockholm på fredag!

Vad underbart! Hoppas innerligt att jag kan ta mig dit och träffa killarna igen!


Flyga drake

Det är höst, vinden drar med sig kallare luft över vårt land och idag gjorde jag något jag inte gjort på länge: Jag flög drake! Jag köpte en billig men vacker sak på Biltema för 40kr och gav mig ut i vinden och satte igång. Direkt fångade vinden tag i min drake och tog den högt, högt upp i luften. Så rofyllt och fint det var, kan jag högt rekommendera.

Tänk vilka billiga nöjen det finns när höstmörkret närmar sig.


 




Man kan tex. mata ankor.



Eller gå på ko-date, något jag älskar att göra lite då och då, men se upp för deras nyfikna tungor, de älskar smaken av tyg... och kameror! =)

Visst älskar man Highland kettle kor med sina underbara frisyrer?







Ja SLIIIIIIIIIIIICK på er kära läsare för den här gången då och ha det så fint i höst.

Nu är julpaketen färdiga!

Eftersom mina två första julpaket nu är färdiga (får se om det blir fler) så ville jag bara posta ett kort meddelande om det samt nog vara den första bloggaren som lägger in en julsång, men here we go:


Ännu en återbetalning i förväg.

Har gått riktigt bra för kvinnorna jag lånat ut pengar till via Kiva.org båda har gjort sin andra återbetalning och den ena av dem har till och med betalat in sin tredje betalning i förväg. Vad glad jag blir! Dessa pengar lånade jag då ut till en annan kvinna som jag "föll" för när jag läste om hennes lilla restaurang. Tänk vilket underbart sätt att ge människor flera chanser till ett bättre liv! =)

RSS 2.0