I'm back and I'm bad!

Gottegrisen nummer ett är tillbaka. Chokladomanen, glassgiganten, lösgodis marodören... ja, ni förstår läget? Nu när jag börjat viktväkta har tyvärr inget mirakel skett. Istället spenderar jag propoints på deras chocolate bars, vilket jag iofs. tycker det är värt. Jag snålar gärna bara för att få min "kick". Men en dag hoppas jag att jag kan bryta missbruket socker och godis och på så sätt bli sund när det gäller det också.

Men just nu är mitt mål bara att gå ned i vikt.

Jag har snart en gallstensoperation jag ska genomföra och läkaren bad mig gå ner lite i vikt så att levern blir mindre, undrar om den var förstorad, eller om de säger så till alla överviktiga!? Denna fråga kom jag självklart på EFTER mötet med kirurgen! Det jag vet är iaf. att då blir operationen lättare för kirurgen.

Jag har gallproblem i släkten. Min mor tog bort sin galla efter hon fött sitt första barn, bara 18år gammal. Själv är jag 30- men det är året efter jag fött mitt första barn och jag har därmed ytterligare en anledning till att jag vill gå ned i vikt; Min underbara dotter. Finns det någon bättre motivation än barn och att kunna leva långa liv med dem för att gå ned i vikt? Jag vill kunna busa med min "busa" och se henne växa upp, springa och leka tafatt, men hur fort kan man med handen på hjärtat springa om man har en massa överviktskilon som är i vägen?

Jag vet inte vad jag kommer skriva i den här bloggen nu när jag är tillbaka igen, men det kommer nog bli lite av varje som tidigare. Varför begränsa sig? Hoppas någon av er orkar att läsa.

Ha en underbar dag!

RSS 2.0