Får besök ifrån Uruguay imorgon!

Så verkar det vara bestämt, en kille som vi träffade när vi Couchsurfade i Tyskland kommer nu komma hem till oss och surfa på vår soffa (säng) i några dagar. Ska bli så kul att få visa honom runt omkring i våra trakter.

Blev dock lite besvikna på Turistbyrån här i Skövde. Gick in till dem, glada i hågen och tänkte be om tips på vad man kunde visa honom som finns i närheten men det bästa de kunde komma på var Göta Kanal. Alltså kanaler finns i alla länder och utseendemässigt är Göta Kanal knappast något speciellt. Trodde helt klart att de (som ändå jobbar med turism) skulle ha bättre tips än så.

Själva tycker vi att man kan visa honom Läckö slott, Vabergets fästning, Karlsborgs fästning, Skara Domkyrka, Varnhems klosterkyrka, Liseberg, Sommarland samt Medeltidens värld. Låter lite kul iaf. Vi får se vad annat det blir.

Klassisk svensk mat kommer också stå på menyn typ köttbullar, sill, falukorv och självklart, det svenskaste av allt: KEBABPIZZA med kebabsås (inte vitlökssås, inte salsa, utan riktig kebabsås.)

Ska bli jättekul att få träffa grabben igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0