Det mörka i världen vi väljer att blunda för.

Häromdagen visade SVT2 en dokumentär (det var efter M. Jacksons minnesstund på fyran) om en pojke, Andy Puglisi som försvann på 70-talet. Det visade sig mer eller mindre att de fann pedofilen som dödade honom efter att han lurat med Andy och en kompis till honom till ett skogsbryn för att leta efter en försvunnen hund.
I skogsbrynet fanns även 2 andra pedofiler väntande. Och runt poolen där Andy försvann den dagen fanns där minst 5 kända pedofiler som stod och såg på när barnen badade. Du kan läsa mer om Andy här: http://www.haveyouseenandy.com/story.html
Andy's kropp har ännu inte hittats, men likhundar har markerat i skogen i närheten av där han försvann, hans ena socka har även hittats blodig i pedofilens bil. 
 
En sjuk sak denna dokumentären om Andy lärde mig var att det finns en organisation i USA som vill legalisera pedofili. De tycker att "man/boy", dvs. man/pojke förhållanden bara är ett tecken på kärlek. Hur sjukt är inte det!??

De hade ett band där de spelat in pedofilen de trodde dödat Andy när han pratade. Han sa att "man vet ju att en del (barn) skriker, men det gör de ju bara för att de tycker om det." Att det finns sådana här sjuka individer i vårt samhälle är något vi helst blundar för. Som vi väljer att inte se.

Varför har inte Sverige kemisk kastrering för sexåterfallsförbrytare???
Ska kända pedofiler få skaffa barn? Kända våldtäktsmän?

Läste idag detta i Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5495634.ab

Och värt att tänka på är ju att det även händer ibland kända personer. Alla vet väl om Woody Allen? Och nu nyligen visade det sig att Morgan Freeman ville gifta sig med sin styvdotter efter ha haft ett 15 år långt "förhållande" med henne.

Så många barn far illa i vår värld idag. På olika sätt och vis. I Australien dog nyss en flicka av svält. Hennes föräldrar gav henne nästan ingen mat och när hon var 7 år gammal och bara vägde 9(!!!!) kilo. En hund väger mer än så, trots det påstod mamman att hon minsann inte märkt att något var fel. Som om hennes ytterst smala armar och ben skulle vara normala på något sätt. Rättsläkare såg att flickan den sista tiden hade för lite muskelmassa för att gå, stå, sitta, eller tugga i sig mat, och att hon antagligen var i koma sista dygnet innan hon dog.
http://www.huffingtonpost.com/2009/06/23/australian-autistic-girl_n_219582.html

Är du osäker på om ett barn far illa i din närhet hoppas jag att du tar det säkra före det osäkra och ringer Socialen och rapporterar om det du har sett. Hellre att man ringer en gång för mycket än en gång för lite när det gäller sådant här.

Det är ett barns liv det gäller, och alla ska inte få ha barn. Bobbys (antar jag ni alla känner till) föräldrar skulle inte få lov att ha barn till exempel. Alla klarar inte av att ta hand om ett barn. 

 Här är lite videor som minns och hedrar de barn som det gått illa för:









Man kan tycka att man inte ska lämna sitt barn, att man själv inte lämnar sina barn länge, men inget garanterar att de är säkra för det. Läste i Aftonbladet om en mamma som bara var borta i 90(!) minuter, hon skulle bara till banken och lät därför grannpojken på 15 år vara barnvakt till sin lilla dotter. När mamman kom tillbaka var dottern död. På flickans kropp hittades 68 skador, inklusive bitmärken. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5439959.ab


Det som gör mig illamående är att jag jobbar med en man som alla "vet" åkte fast för att surfat barnporr på jobbet och han hade även varit på sina egna barn. Jag pratar så lite som möjligt med honom... men han fick behålla jobbet efter rättegången iaf. trots att han var skyldig.

Finns det någon rättvisa i världen? Jag vill tro det...

Kommentarer
Postat av: Lena

Mycket bra skrivet. Väldigt läsvärt och bra filmer som får en att stanna upp. Folk blundar lite för mycket för vad som händer i omgivningen.

2009-07-10 @ 14:34:44
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: Tess

Vidrigt och äcklande är allt jag har att säga.. Bra skrivet!

2009-07-10 @ 21:12:04
URL: http://charlottetherese.blogg.se/
Postat av: Michelle

Sånt här gör mig så ledsen.

Varför finns det så elaka och sjuka människor?

Det är inte rätt!



Credit åt dig för att du tar upp ett sånt viktigt men lite gömda ämne!

2009-07-11 @ 21:58:55
URL: http://snuttisens.blogg.se/
Postat av: Linda

Så vidrigt hemsk. Vad är det för fel på folk. Och det finns så många som inte reagerar som är i dessa barns närhet. Det är vår förbannade skyldighet

2009-07-12 @ 17:18:04
Postat av: Penny

Mycket bra skrivet! Jag håller med dig om allt, man får en knut i magen bara man tänker på att det finns i så stor utsträckning runt om i världen.

Jag skrev ett inlägg igår jut om att förlora ett barn och om min rädsla för att det skulle kunna hända mina barn någonting hemskt.



Här är mitt inlägg, lyssna gärna på låten, den är underbar!



http://pinuppa.webblogg.se/2009/july/utkast-1.html



Bra blogg du har!



Penny

2009-07-14 @ 13:29:17
URL: http://pinuppa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0